YES
VE
GAN

Onze missie en verhaal

Onze missie

Onze missie is eenvoudig. 100% plantaardige producten van hoge kwaliteit ontwikkelen en toegankelijk te maken voor sporters die net als wij geen dierenleed willen veroorzaken en er alles aan willen doen om de negatieve impact op het klimaat te verminderen.

Laten we met z’n allen samenwerken en ons steentje bijdragen voor de levenskracht en schoonheid van de aarde, voor de dieren en voor de toekomstige generaties.

Minder dierenleed

Je wilt (vaker) plantaardig gaan eten en je weet niet waar je in godsnaam moet beginnen. We got you. Regelmatig delen we handige tips en inzichten die je hierin kunnen helpen.

Negatieve impact op het klimaat verminderen

Alle kleine beetje helpen. Door bijvoorbeeld geen plastic scoops toe te voegen en gebruik te maken van 100% recylcebare verpakkingen proberen we onze footprint zo minimaal mogelijk te houden.

Ondersteunen van vegan sporters

De jeugd heeft de toekomst. Mede daarom is Greenpowders o.a. verbonden aan het talententeam van atletiekvereniging U-Track. Maar ondersteunen we ook professionele atleten met plantaardige eiwitten om optimaal te presteren. Mede door het NZVT keurmerk kunnen ze zonder zorgen gebruik maken van onze producten.

Attilio Sotera

Al ruim 6 jaar veganist en fanatiek krachtsporter. Tevens eigenaar van Spartan Health, waar op gezonde en toegankelijke wijze samen wordt gewerkt aan een betere fysiek middels outdoor bootcamps en workouts.

Freek Bossong

Gek van smoothies en zodra het kan aan het bootcampen of golfsurfen. Vindt dat een gezonde levenstijl en voeding hand in hand kunnen gaan met minder dierenleed en klimaatimpact.